Socialfaglig medarbejder til Afd. Rønnevang 3; De 2 Gårde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Grib chancen og bliv en del af vores attraktive arbejdsplads med stærke faglige fællesskaber, højt til loftet og med fokus på kerneopgaven.

Vi søger 1 ny faglig dygtig og udviklingsorienteret socialfaglig kollega, pædagog eller social- og sundhedsassistent, der med engagement og faglig stolthed vil indgå i vores organisation som en vigtig medspiller.

Der er tale om et barselsvikariat på 34-37 timer. Tiltrædelse snarest muligt.

Hos os bliver du ansat i et spændende og aktivt botilbud, hvor dit engagement, din faglighed og indsats vil gøre en forskel for borgerene. Du skal sammen med dine kollegaer bidrage til at fremme borgernes trivsel, udvikling af selvstændighed og livskvalitet med udgangspunkt i den enkelte borgers ønsker og behov.

Her får du mulighed for at arbejde inden for det pædagogisk specialområde med voksne borgere med kognitive funktionsnedsættelser og komplekse problemstillinger, herunder psykiatriske diagnoser, misbrug og adfærdsmæssige udfordringer. Vi møder borgerne i øjenhøjde, og vi ser bagom adfærd for at forstå borgerne.

Vores faglige og teoretiske metoder er funderet i neuropædagogik, KRAP og LA2. De 2 Gårde er desuden idrætscertificeret, så vi har fokus på hverdagsbevægelser. Vi arbejder med balance mellem det socialfaglige og det sundhedsfaglige
Rønnevang 3 er bosted for 11 borgere i alderen 21 – 58 år, som alle har brug for støtte, hjælp og guidning i hverdagen. Sammensætningen i borgergruppen kræver en differentieret opgaveløsning både på det pædagogiske, samt sundhedsfaglige område.

På De 2 Gårde arbejder vi med fokus på vores definerede kerneopgave:
" at fremme et selvstændigt og meningsfuldt liv for den enkelte borger, hvor borgeren træffer sine egne valg, kan klare mest muligt selv og indgå i værdifulde fælleskaber".

Vi har en anerkendende indstilling og tilgang til borgerne, arbejdet og hinanden. Vi tror på, at vi alle kan udvikle os. Vi har et stort fokus på etikken i vores arbejde og arbejder målrettet på at skabe livskvalitet og trivsel for borgere og personale.Dine kommende kolleger har forventninger til dig:

 • At du er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent.
 • At du sætter pris på, og bidrager positivt til, vores arbejdsmiljø. Vores arbejdsmiljø er vigtigt, og vi vil gerne, at du har et godt humør, er anerkendende, ser muligheder og kan sige til og fra, hvor det kræves.
 • At du ønsker at være en del af et udviklingsorienteret socialpædagogisk bosted med et højt fagligt niveau. Hos os prioriterer vi faglighed og samarbejde. Det kommer ikke af sig selv, så det forventer vi, du aktivt vil være en del af at fastholde og udvikle dette.
 • At du vil bruge dine personlige og faglige kompetencer til i samarbejde med dine kolleger at sikre borgernes trivsel og udvikling. Det kræver bl.a. at du er anerkendende i din kommunikationsform, er loyal over for beslutninger, kan give og modtage feedback samt dokumentere din faglige praksis.
 Vi tilbyder dig:
 • Kompetenceudvikling gennem undervisning, kursus, feedback, sparring og supervision. 
 • At arbejde på en afdeling med god normering, der giver plads til refleksion og til at dine faglige kompetencer kommer i spil.
 • Grundig oplæring i det pædagogiske og sundhedsfaglige arbejde på Rønnevang 3 – du tilbydes følordning, introprogram, feedback, kollegial sparring og opfølgende samtaler med lederen.
 • At blive en del af en faglig stærk og erfaren personalegruppe, der har en masse viden, kompetencer og erfaringer at dele ud af, men samtidig også er interesseret i at du kommer med ny viden, input og læring til os. Vi er åbne over for forandring og udvikling. 
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor vi er omsorgsfulde, støttende, hjælpsomme og spiller hinanden gode i hverdagen.
 • En arbejdsplanlægger, der altid forsøger at få vagtplanen til at gå hånd i hånd med individuelle ønsker, så der er balance mellem arbejds- og privatliv. 
 • En nærværende ledelse, der prioriterer medarbejderindflydelse og et godt arbejdsmiljø højt.
 Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

Vi søger 1 barselsvikariat på 34-37 timer om ugen. Der vil være skiftende arbejdstider (dag og aften) samt arbejde hver anden weekend og på skift på helligdage.

Straffeattest vil blive indhentet ved ansættelse.
 Om os
De 2 Gårde er et udviklingscenter, der geografisk er placeret på tre matrikler i Brejning og omegn. Der er i alt 110 pladser efter servicelovens §108, almenboliglovens §105 og servicelovens §104 Aktivitets- og samværstilbud. Der er i alt ansat 220 medarbejdere.

Målgrupperne for De 2 Gårde er:
 • Borgere med psykiatriske overbygninger
 • Borgere med domstype 2,3,4 og 5
 • Borgere med generelle udviklingsforstyrrelser
 • Borgere med sociale problemstillinger
 • Borgere med varierende misbrugsproblematikker
 Flere oplysninger
Du kan læse mere om os på www.de2gaarde.vejle.dk eller kontakte afdelingsleder Sabine Marcussen på tlf. 40285183 eller på mail asnma@vejle.dk

Se også:

Mærk Meningen - Voksen Handicap
Ansøgningsfrist

24.3.2024
Der indkaldes løbende til samtaler.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=deb2625c)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Rønnevang, 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997705

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet