Pædagogisk afdelingsleder til indskolingen på Englystskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Pædagogisk afdelingsleder til indskolingen på Englystskolen

Vil du stå i spidsen for vores indskoling på en stor og udviklingsorienteret skole med mange muligheder? Har du lyst til at være med til at gøre en god skole endnu bedre i samarbejde med et engageret indskolingspersonale og ledelsesteam? Og brænder du for at understøtte det pædagogiske arbejde med at danne og uddanne børn til fremtiden?

På Englystskolen arbejder vi sammen med afsæt i værdien om forpligtende fællesskaber på en skole med høj faglighed og trivsel – både for elever, medarbejdere og ledelsen. Det betyder, at alle skolens professionelle hver dag samarbejder tæt om at gøre en positiv forskel for elevernes liv og hverdag. Vi tror på, at det er gennem børnenes deltagelse i mangfoldige fællesskaber og berigende læring, at den enkeltes potentialer findes og udvikles.
Med afsæt i vores kerneopgave, hvor fokus er på det enkelte barns trivsel, læring og dannelse, får du her hos os et spændende og fagligt udviklende ansvarsområde.
Er du interesseret og har lyst til at komme med på holdet, så læs videre.
 Om jobbet
På Englystskolen søger vi en dygtig og nærværende pædagogisk afdelingsleder for indskolingen med elever i 0.-3. klassetrin. Du vil i dagligdagen samarbejde tæt især med skolens SFO leder og afdelingslederen for mellemtrinnet. Sammen har I det overordnede ansvar for den pædagogiske kvalitet og den røde tråd i børnenes skoleliv. Du skal være med til at skabe resultater, både for børnenes læring, trivsel og dannelse.

Som leder af indskolingen får du til opgave at være leder ’tæt på’, hvor du understøtter skolens professionelle i deres dagligdag med vores yngste elever. Du får muligheden for at lede pædagogisk og didaktisk udvikling i en indskoling, hvor de faglige miljøer er velkonsolideret og de mangfoldige læringsmiljøer er godt på vej. Og du vil få glæden af at være en del af en organisationskultur, hvor alle gennem flere år har arbejdet i professionelle læringsfællesskaber.
 Vi søger derfor en indskolingsleder, der

  • kan lede på tværs af fagområder og kompetencer,
  • kan skabe sammenhæng og rød tråd i indskolingen og skolen som helhed,
  • går forrest, faciliterer pædagogiske udviklingsprocesser, motiverer, sætter retning og skaber følgeskab i mangfoldige læringsmiljøer,
  • har god relationskompetence og møder alle i øjenhøjde,
  • stortrives i en travl og foranderlig hverdag med mange forskellige opgaver i indskolingens mangfoldige læringsmiljøer
  • har humor og smil på læben,
  • har relevant pædagogisk uddannelse,
  • har en lederuddannelse og ledelseserfaring,
  • Har flair for kommunikation ift. forældre, personale og ledelse.
 Om os
Englystskolen er en stor veldrevet folkeskole med ca. 900 elever og 110 medarbejdere. Skolen er firesporet fra 0.-9. årgang og rummer også en centerafdeling for elever med socio-emotionelle vanskeligheder. Der er tilknyttet SFO til skolen med ca. 350 børn.
Skolen har gode fysiske rammer med grønne udeområder, gennemrenoverede faglokaler og en ny administration. Læs mere på www.Englystskolen.aula.dk.
 Vi tilbyder dig
På Englystskolen arbejder vi med undervisning og pædagogik, der danner og uddanner vores elever til fremtidens samfund. Hver dag er vi engageret i at skabe læring og trivsel hos eleverne og for medarbejderne på arbejdspladsen via professionelle læringsfællesskaber. Vores ambition er, at Englystskolen fortsat er det bedste sted at være og lære! Her er skolens positive forældrekreds en vigtig samarbejdspartner i forhold til elevernes læring og trivsel.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, humor og kollegialt samvær på tværs i organisationen. Du bliver desuden en del af Vejle Kommunes skolevæsen, hvor vi samarbejder om at skabe landets bedste skoler. Vi videndeler på tværs af skoler, og alle skolernes ledelser indgår i tværgående netværk, hvor vi lærer sammen, og hvor kompetenceudvikling er en naturlig del af vores arbejde.

Som indskolingsleder er din hverdag mangfoldig og opgaverne mangesidet – men særligt vigtigt er det at fremhæve, at vi arbejder som et team, og du vil aldrig føle, at du står alene med opgaven.

Endelig bliver du en del af Vejle Kommunes skoleledelsesgruppe. Her er der både faglig sparring, netværk og en supporterende forvaltning, hvor vi samarbejder tæt om den administrative drift og udvikling af vores fælles skolevæsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores kollegiale og professionelle fællesskab og på hele skolen.
 Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn. Der er tale om en fast stilling på 37 timer og med tiltrædelse 1. maj 2024.
 Ansøgningsfrist
Vi ønsker at modtage din ansøgning senest tirsdag 12. marts 2024, og vi holder samtaler mandag 18. og fredag 22. marts 2024.
 Har du lyst til at vide mere?
Hvis du er nysgerrig på jobbet – og kan se dig selv i ovenstående, så kom gerne på besøg hos os til en uformel samtale før, du sender din ansøgning. Ring til skoleleder Merete Storgaard på tif. 2058 5505.
 Profilanalyse 
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.
 Attester 
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=256473a2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Skolebakken, 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5998341

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet