Pædagog søges til vores yngste børn på Kong Gauers Gård

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Vi får flere børn, derfor søger vi endnu en pædagog, som vil skabe fællesskaber på tværs af generationer. Stillingen er tilknyttet vores yngste børn i alderen 0-ca. 4 år.  
 Om jobbet
Vi søger en pædagog, som har lyst til at blive en del af vores spændende rejse mod at skabe de bedste rammer for børnelivet på Kong Gauers Gård med fokus på hjertevarme, fællesskab, tryghed og rummelighed på tværs af generationer.
Hen over sommeren skal vi åbne endnu en af vores små stuer med børn i aldersgruppen 0- ca. 4 år. Derfor har vi brug for 1-2 pædagoger på 32-37 timer. Den ene stilling er med opstart 1. maj, hvor du tilknyttes det øvrige team omkring vores yngste børn. Frem til august er hverdagen på en af de nuværende stuer, hvor du vil modtage nye børn, som flytter med på den nye stue til august, hvor vi får brug for endnu en pædagog.
 Om os
På Kong Gauers Gård er vi optaget af Fællesskaber og Venskaber. Fleksible og dynamiske fællesskaber med få eller mange børn, hvor der er mulighed for at gå på tværs af børnegrupper, men også at kigge ud i hele organisationen, hvor der samskabes med de ældre og lokalsamfundet. Fællesskab, som inviterer til leg, relationer og nærvær – det naturlige, det planlagte og det samskabende fællesskab.
Vi er en ny institution, som har slået dørene op i september 2023. Kong Gauers Gård rummer både daginstitution og plejecenter i en og samme bygning med fælles arealer, aktiviteter og ledelse. Vi ligger i Gauerslund tæt på Vejle med en central centerbygning, hvor daginstitutionen ligger placeret med spændende muligheder for den pædagogiske praksis. Der findes både stort motorikrum, læserum, naturværksted, krea-rum, pædagogisk køkken, fællesrum og små legehjørner. Vi får et fantastisk udemiljø med to legepladser, frugtlunde, bakker, boldbane, stisystemer m.m., som indbyder til små ture ud i naturen.
Kong Gauers Gård er normeret til 120 børn. Vi får med tiden syv stuer - fire små stuer, hvor børnene er 0-4 år og tre store stuer, hvor børnene er ca. 4-6 år.
 Vi tilbyder dig
Som pædagog på Kong Gauers Gård får du muligheden for at være med til at skabe rammerne for det gode børneliv. Med fokus på det trygge, hjertevarme og genkendelige børneliv skal vi sammen være undersøgende og nysgerrige på at skabe og udvikle fællesskaber bl.a. med lokalsamfundet og de ældre på plejecentret – på tværs af generationer.
Du får muligheden for at bidrage med fleksibilitet og mod i den pædagogiske praksis, hvor anerkendelse, nærværet i relationer og deltagelse i leg er af afgørende betydning.
Derudover bliver du en vigtig medspiller i at skabe et spændende arbejdsfællesskab i den pædagogiske praksis, men også på tværs af flere faggrupper. Der vil være fokus på ordentlighed, tillid, respekt og åbenhed, Herved skaber vi en stærk samarbejdskultur, hvor vi kan sparre og udfordre hinanden fagligt, således vi kan udvikle vores pædagogiske praksis og faglighed.

Har du en særlig kompetence eller interesse inden for den pædagogiske praksis – f.eks. musik, det kreative eller udeliv eller lign., opfordres du til at gøre det synligt i din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!
 Ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst
 Ansøgningsfrist
Fredag 15. marts 2024 – vi afholder samtaler i uge 12
Ansættelsesdato 1. maj 2024
 Har du lyst til at vide mere?
Du er velkommen til at kontakte institutionsleder Mette-Lise Larsen enten på mail – mella@vejle.dk eller på tlf. 23 49 19 69

Vores nye hjemmeside er ikke helt færdig endnu, men du kan læse mere om Kong Gauers Gård på Vejle kommunes hjemmeside via dette link: https://www.vejle.dk/om-kommunen/projekter-i-vejle/147683
 Børneattest
Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest.
Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=98472de2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Eventyrhaven, 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997528

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet