Ledende afdelingsleder søges til dynamisk mellemtrin på Englystskolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Vil du stå i spidsen for vores mellemtrin på en stor og udviklingsorienteret skole med mange muligheder? Har du lyst til at være med til at gøre en god skole endnu bedre i samarbejde med et engageret personale og ledelsesteam? Og brænder du for at understøtte det pædagogiske arbejde med at danne og uddanne børn og unge til fremtiden?
 Om os
På Englystskolen arbejder vi sammen med afsæt i værdien om forpligtende fællesskaber på en skole med høj faglighed og trivsel – både for elever, medarbejdere og ledelsen. Det betyder, at alle skolens professionelle hver dag samarbejder tæt om at gøre en positiv forskel for elevernes liv og hverdag. Vi tror på, at det er gennem børnenes deltagelse i mangfoldige fællesskaber og berigende læring, at den enkeltes potentialer findes og udvikles.

Med afsæt i vores kerneopgave, hvor fokus er på det enkelte barns trivsel, læring og dannelse, får du her hos os et spændende og fagligt udviklende ansvarsområde.

Er du interesseret og har lyst til at komme med på holdet, så læs videre.
 Om jobbet
På Englystskolen søger vi en dygtig og nærværende pædagogisk afdelingsleder for mellemtrinnet med elever i 4.-6. klassetrin. Du vil i dagligdagen samarbejde tæt med afdelingslederen for indskolingen og for udskolingen. Sammen har I det overordnede ansvar for den pædagogiske kvalitet og den røde tråd i elevernes skoleliv. Du skal være med til at skabe resultater, både for læring, trivsel og dannelse.

Som leder af mellemtrinnet får du til opgave at være leder ’tæt på’, hvor du understøtter skolens professionelle i deres dagligdag med vores elever. Du får muligheden for at lede pædagogisk og didaktisk udvikling i en mellemtrinsafdeling, hvor de faglige miljøer er velkonsolideret og de mangfoldige læringsmiljøer er godt på vej. Og du vil få glæden af at være en del af en organisationskultur, hvor alle gennem flere år har arbejdet i professionelle læringsfællesskaber.

Vi søger derfor en afdelingsleder, der:

  • kan lede på tværs af fagområder og kompetencer
  • kan skabe sammenhæng og rød tråd i mellemtrinnet og skolen som helhed
  • går forrest, faciliterer pædagogiske udviklingsprocesser, motiverer, sætter retning og skaber følgeskab i mangfoldige læringsmiljøer
  • har god relationskompetence og møder alle i øjenhøjde
  • stortrives i en travl og foranderlig hverdag med mange forskellige opgaver i skolens mangfoldige læringsmiljøer
  • har humor og smil på læben
  • har relevant pædagogisk uddannelse
  • har en lederuddannelse og gerne ledelseserfaring
  • har flair for kommunikation ift. forældre, personale og ledelse
 Vi tilbyder dig
På Englystskolen arbejder vi med undervisning og pædagogik, der danner og uddanner vores elever til fremtidens samfund. Hver dag er vi engageret i at skabe læring og trivsel hos eleverne og for medarbejderne på arbejdspladsen via professionelle læringsfællesskaber. Vores ambition er, at Englystskolen fortsat er det bedste sted at være og lære! Her er skolens positive forældrekreds en vigtig samarbejdspartner i forhold til elevernes læring og trivsel.

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, humor og kollegialt samvær på tværs i organisationen. Du bliver desuden en del af Vejle Kommunes skolevæsen, hvor vi samarbejder om at skabe landets bedste skoler. Vi videndeler på tværs af skoler, og alle skolernes ledelser indgår i tværgående netværk, hvor vi lærer sammen, og hvor kompetenceudvikling er en naturlig del af vores arbejde.

Som mellemtrinsleder er din hverdag mangfoldig og opgaverne mangesidet – men særligt vigtigt er det at fremhæve, at vi arbejder som et team, og du vil aldrig føle, at du står alene med opgaven.

Endelig bliver du en del af Vejle Kommunes skoleledelsesgruppe. Her er der både faglig sparring, netværk og en supporterende forvaltning, hvor vi samarbejder tæt om den administrative drift og udvikling af vores fælles skolevæsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores kollegiale og professionelle fællesskab og på hele skolen.
 Om os
Englystskolen er en stor veldrevet folkeskole med ca. 900 elever og 110 medarbejdere. Skolen er firesporet fra 0.-9. årgang og rummer også en centerafdeling for elever med socio-emotionelle vanskeligheder. Der er tilknyttet SFO til skolen med ca. 250 børn.
Skolen har gode fysiske rammer med grønne udeområder, gennemrenoverede faglokaler og en ny administration.
Læs mere på www.Englystskolen.aula.dk.
 Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn
 Ansøgningsfrist
Vi ønsker at modtage din ansøgning senest søndag 23. juni 2024, og vi afholder samtaler torsdag 27. juni. 2024 og evt. 2. samtale ugen efter.

Vi ønsker, du kan tiltræde stillingen 1. august 2024 eller snarest derefter.
 Har du lyst til at vide mere?
Hvis du er nysgerrig på jobbet – og kan se dig selv i ovenstående, så ring gerne for en uformel samtale med skoleleder Merete Storgaard før, du sender din ansøgning. Hvis du ønsker at komme på besøg, så kontakt skolens administration og lav en aftale på tlf. 76 81 43 91.
 Børne- og offentlig straffeattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=34f4988b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, Skolebakken, 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065589

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet