Engageret social- og sundhedsassistent søges til specialområde socialpsykiatri ved det skønne Syrenparken i Børkop

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 • Drømmer du om at arbejde på et specialiseret tilbud inden for socialpsykiatri?
 • Er du klar til at sætte dig faglighed i spil i et tværprofessionelt samarbejde med pædagog-, ergoterapeut-, SSA-, socialrådgiver- og sygeplejerskekollegaer og i samarbejde med borgerne?
 • Er du faglig bevidst og får energi som teamplayer?
Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så har vi brug for dig!

Hvem er du:
Du brænder for at indgå i samarbejdet med og om borgerne, i en koordineret rehabiliterende indsats. Du byder ind med din monofaglighed og praksiserfaring i det tværprofessionelle samarbejde i en teambaseret organisation. Som SSA på Syrenparken får du mulighed for at udleve alle dele af din faglighed.

Du er SSA og har lyst til at arbejde, 37 timer om ugen, med skiftende arbejdstider dag og aften, samt hver anden weekend, på det specialiserede socialområde, socialpsykiatri.

I Region Syddanmark skal alle stillinger i regionen slås op som fuldtidsstillinger. Dog skal det nævnes, at hvis du vælger at søge stillingen, og du ønsker en deltidsstilling, skal du angive dette i din ansøgning.

Hvem er vi:
Socialcenter Lillebælt, afdeling Syrenparken er beliggende i Børkop og er et højt specialiseret regionalt botilbud for 46 borgere med psykiske sårbarheder.

Syrenparken består af tre bo-enheder. Herudover har vi et natteam, samt service og administration. Vi samarbejder også med en række frivillige.

Der er tre afdelingsledere, samt en række støttefunktioner såsom centersygeplejerske, planlægger og koordinator mm. Fra den 1. december har vi også en faglig leder som suppleres med endnu en i det nye år. De er ansat til at være den faglige ledelse ”tæt på” i hverdagen.

Personalet er tværprofessionelt sammensat af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, pædagoger, socialrådgivere, peermedarbejdere og ergoterapeuter (i alt ca. 90 personer). Vi har endvidere et godt studiemiljø for SSA-elever og pædagogstuderende.

Du kan få mere viden om Syrenparken, ved at lytte til podcasten ”Syrenparkens stemmer”. Her kan du høre medarbejdere og borgeres perspektiver på at arbejde og bo på Syrenparken. Du kan finde podcasten på alle Podcast streamingtjenester, søg efter ”Syrenparkens stemmer”. Podcasten er udarbejdet af en af Syrenparkens frivillige.” https://www.spreaker.com/show/syrenparkens-stemmer

Opgaven:
Vi sætter borgeren først!

Opgaven er bl.a. at understøtte den sundhedsfaglige og pædagogiske opgave jf. sundhedsloven og serviceloven. Der er behov for systematisk dokumentation af de sundhedsfaglige indsatser. Mange borgere er i behandling med psykofarmaka, og kan have livstilsproblematikker, som kræver en særlig indsats. Derfor er der brug for social- og sundhedsassistenter, som kan understøtte denne opgave, og som samtidigt kan have borgerens ønsker og behov tænkt med, således at borgerens empowerment proces styrkes.

Opgaven er også at yde hverdagsrehabilitering til borgere, med sociale og psykiske problemer. Nogle kan have svært ved at honorere krav og forventninger, samt at udsætte egne behov, hvilket stiller krav til medarbejdernes kommunikative færdigheder, samt evne til at kunne se bag adfærden. Det er borgere med massive sociale og psykiske problemer, hvor deres forhold til omgivelserne ofte er kaotiske og konfliktfyldte.

”Målet er at skabe mest mulig værdi for den enkelte borger. Sammen med borgeren og vores samarbejdspartnere skal vi vedholdende og kompromisløst arbejde for, at socialområdet skaber mest mulig oplevet livskvalitet for den enkelte borger under de givne rammer.”
Social direktør, Christian Schacht-Magnussen


Faglige metoder og tilgange:
Med et rehabiliterende sigte anvender vi LA2, kognitiv behandling, NADA, og Åben Dialog som tilgange.

Vi tilbyder:

 • Et botilbud i stor udvikling, med uddannede, erfarne og engagerede kollegaer
 • Regelmæssig supervision, team- og enhedsmøder og refleksion fem gange om ugen
 • Mentorordning og god introduktion til specialet
 • Kursus og uddannelse efter tilbuddets kompetenceudviklingsplan (fx LA2)
 • Overenskomstløn + beklædningsgodtgørelse
Vi søger kollega:

 • Der er fagligt bevidst og ønsker aktivt at deltage i Syrenparkens udvikling og kvalitetssikring
 • Der har gode samarbejdsevner og sætter pris på et godt arbejdsmiljø
 • Der er åben og anerkendende i kommunikation og adfærd
 • Der er mødestabil og fleksibel
 • Der har kørekort til personbil.
Der vil blive indhentet reference samt offentlig straffeattest inden ansættelsen. Det er en betingelse for ansættelsen, at straffeattesten vurderes tilfredsstillende.

Har du lyst til at være en del af fantastiske Syrenparken, hører vi meget gerne fra dig.

Yderligere informationer gives gerne.

Afdelingsleder Birgitte Rosenberg, tlf. 24 34 60 70

Afdelingsleder Sara Bro Pedersen, tlf. 21 72 84 55

Afdelingsleder Thomas Mortensen, tlf. 24 65 13 61

Ansøgningsfrist: Den 10. december 2023
Ansættelsessamtaler: Afholdes den 12. december 2023 fra kl. 09.00
Ansættelse: Den 1. februar 2024, gerne tidligere.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Socialcenter Lillebælt - Syrenparken, Syrenvej , 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946938

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet