Vesterbrogade, Vedelsgade, Staldgårdsgade, Aagade og Nyboesgade spærret for al trafik

dato

Oversvømmelser i Vejle midtby har ført til lukning af flere centrale veje, herunder Vesterbrogade, Vedelsgade, Staldgårdsgade, Aagade og Nyboesgade.

Vandmasserne har bevæget sig ned gennem disse gader, og det anbefales derfor at undgå disse områder. I stedet opfordres bilister til at benytte O-ringen - Vejledalen, Boulevarden, Damhaven og Nørrebrogade, Horsensvej.

Myndighederne følger situationen tæt og opdaterer løbende både på deres hjemmeside og Facebook. Sandsække kan hentes ved Spinderihallerne for dem, der har brug for det.

P-huset Albert er også ramt af oversvømmelser. Hvis du allerede har parkeret der, anbefales det at køre til venstre ad Vedelsgade i retning af Vejle Musikteater. Alle andre opfordres til at finde alternative parkeringspladser.

Der er også rapporter om oversvømmelser i oplandet. Bilister rådes til at køre forsigtigt, da der er vand mange steder fra åer og vandløb, der løber over. Hvis du kommer til en lavning, skal du forvente vand og derfor reducere farten.

Sidst opdateret: 06. februar 2024.

https://www.vejle.dk/om-kommunen/nyt-og-presse/nyheder/vesterbrogade-vedelsgade-staldgaardsgade-aagade-og-nyboesgade-spaerret-for-al-trafik/
Kilde: Vejle Kommune