Ny erhvervsrådgiver i EDC Poul Erik Bech i Vejle

Johnny Pedersen (46) er startet som erhvervsrådgiver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle (Foto: EDC Poul Erik Bech)
dato

Johnny Pedersen (46) er startet som erhvervsrådgiver i EDC Poul Erik Bech i Trekantområdet med udgangspunkt i Vejle, hvor han skal arbejde med hele paletten af ejendomsmæglerydelser. Han er uddannet ingeniør og taget en HD i Marketing og har bl.a. arbejdet som projektudvikler med at udvikle ejendomme i Coop Danmark, Lidl Danmark, Hoffmann Ejendomme og Specsavers (Louis Nielsen).

Johnny Pedersen er ny erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vejle:

"Jeg er oprindeligt uddannet ingeniør. Jeg troede, jeg skulle ud at styre byggepladser, da jeg var færdiguddannet. Men jeg fandt hurtigt ud af, at det var udvikling af ejendomme, der havde min store interesse. Jeg har i en række detailbutikker og supermarkeder arbejdet med projektudvikling både med lejeforhandlinger og udvikling af ejendomme. Samtidig har jeg et stærkt kendskab til byggeri - både nybyg og renoveringer."

"Det er jeg sikker på vil hjælpe mig meget i dialogen med vores kunder om, hvad der kan lade sig gøre og ikke mindst hvad der ikke kan lade sig gøre, når kunderne ser på mulighederne for at købe eller leje erhvervsejendomme. Med min erfaring som projektudvikler og min tekniske baggrund, mener jeg, at jeg har meget at give mæglerbranchen."

"Jeg forventer, at jeg kan se nogle muligheder og vinkler på tingene, som andre måske ikke lige kan se. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang, og jeg er superglad for at være startet i EDC Erhverv Poul Erik Bech her i Vejle."

Kilde: EDC Poul Erik Bech
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.