Bliv en del af et engageret team på autismecenter Spurvetoften som socialfaglig medarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Specialiseret autismecenter med højt til loftet søger socialfaglig medarbejder

Er du klar til at folde dine vinger ud og frisætte dine potentialer? På Spurvetoften er borgerens, og dermed også medarbejdernes, udvikling altid i fokus.

Vi søger lige nu dig, der drives af faglighed og er i stand til at omsætte viden til konkrete handlinger i dagligdagen.

Om du er pædagog, SSA, ergo- eller fysioterapeut, eller omsorgsmedhjælper er ikke væsentligt for os. Det vigtige er at du har en autismeerfaring og er klar til træde ind i et udviklingscenter hvor vi hver eneste dag sætter vores viden i spil i samarbejdet med borgerne og i faglig sparring med kollegaer. Dette er særligt på spil da vi skal modtage en ny borger, hvorfor vi også søger mere personale.

Udviklingscenter Spurvetoften er et bo- og beskæftigelsestilbud under Vejle Kommune. Hos os bor voksne med autismespektrumforstyrrelser ofte i kombination med udviklingshæmning eller andre diagnoser. Vi er et center med 37 borgere fordelt i fem små afdelinger som vi kalder "bo-grupper" og et dagcenter. Lige nu søger vi socialfaglige medarbejdere til Hus 24: Bo-gruppe 4 og 5.
 Om hus 24 på Spurvetoften:

  • vi er ca. 50 medarbejdere og 16 borgere.
  • Vi er optaget af de små detaljer i hverdagen, som sikre trivslen hos den enkelte borger
  • Vi tilrettelægger opgaver/aktiviteter og struktur efter den enkelte borgers evner og formåen.
  • At være sammen i fejlene og sammen i succes.
  • Vi er omstillingsparate, nysgerrige og ivrige efter at imødekomme borgerens ønsker
  • Vi er nysgerrige på hinandens faglighed og kompetencer, så vi får den tavse viden i brug.
 Sådan arbejder vi:

Vi har et skarpt introprogram, som vi kalder VIP
Alle vores medarbejdere er nemlig valgt med vilje – det betyder, at vi tager os godt af dig fra du kommer ind af døren. Du får en grundig oplæring hos den enkelte borger og bliver inviteret på GRO kurser hvor du blandt andet får indblik i faglige tilgange: La2, grundlæggende autisme, neuropædagogik og grundlæggende medicin.


Vi har gode rammer
Vi sætter tid af til administrative dage hvor du kan fordybe dig og dykke ned i faglige udfordringer og dokumentation. Herudover får du fokussamtaler med din nærmeste leder og den årlig MUS. Vi afvikler team- og personalemøder og har fagsupervision med eksterne supervisorer. Derudover er vi stolte over også at have et stærkt team af fagfacilitatorer som består af fagspecialister, der kan tilbyde faglig sparring og processer i forbindelse med særlige pædagogiske udfordringer/fokuspunkter.


Hver dag er vigtig
Det er faglighed og samarbejde som er de to vigtigste egenskaber for at sikre kerneopgaven, altså for det gode samarbejde med borgerne. Hos os er kerneopgaven "Min hverdag er mit liv! – et liv med mening, et liv med succes, et liv hvor potentialer frisættes". Det forpligter os til at samarbejde med borgerne om at skabe en hverdag hvor trivslen i det daglige tæller, hver dag, hele livet.


Hver dag er forskellig
Borgergruppen er meget blandet både aldersmæssigt og i forhold til, hvad de har brug for at vi støtter dem med. Derfor vil du møde alt fra opgaver i personlig pleje, til buskørsel til Givskud Zoo, ledsagelse til sygehusbesøg og støtte i ADL. Selvom vi kører efter metodebeskrivelser og vægter en høj grad af forudsigelighed for vores borgere, så står vi selv ofte i en uforudsigelig hverdag og ved, at ingen dage ligner hinanden.
 Derfor er vi den fedeste arbejdsplads:
 
  • Vi er detektiver: Ofte er vi nødt til at observere mikrosignaler hos borgerne og samstykke mange forskellige ’beviser’ for at få det store billede, eller have svære samtaler med borgeren for at finde ud af hvad der er på spil.
 
  • Vi er opfindere: Vores borgere er unikke individer, det betyder når vi har været detektiver at vi så skal konstruere løsninger, her bliver vi opfindere. At være opfinder kræver vi løbende afstemme, afprøve og tilpasse delmål, kommunikationsværktøjer samt tilgange og metoder. Det kræver vi er fagligt på tæerne og tør tale med hinanden, også når vi er i tvivl.
 
  • Vi ved, at du er vores vigtigste ressourcer: Medarbejderne på Spurvetoften har en vigtig samfundsopgave og vi ved, at det er en opgave der kræver, at man er den bedste udgave af sig selv. Derfor er vi fleksible i forhold til særlige omstændigheder i privatlivet, vi tilbyder coaching forløb med fokus på personlig udvikling og vi har det skide sjovt sammen til DHL-stafet, årlig ’Spurvefest’ og gode snakke foran kaffemaskinen.

Som du kan læse er Spurvetoften ikke ’bare’ en arbejdsplads. Vi er et stærkt professionelt praksisfællesskab. Vi er en arbejdsplads drevet med gennemsigtighed, åben kommunikation, medinddragelse og mange fora og systematik i forhold til videndeling. Vi er stolte af vores særlige engagement og holdånd på tværs og forpligter os alle ind i at vedligeholde og udvikle dette.
Det betyder, at du bliver en del af noget, der er større end dig selv, men det betyder også, at du forpligter dig ind i fællesskabet.
 Vi vil bede dig mærke efter, om du kan tjekke af på følgende:
  • Du har øje for de små detaljer
  • Du er nysgerrig og synes at faglig sparringer er for fedt
  • Du er skarp på samarbejde og tager ansvar for det gode kollegiale fællesskab.
  • Får energi af at man som personalegruppe lykkes
  • Du er nysgerrig på det tværfaglige samarbejde i hverdagen og øje for de små detaljer
  • Du kan se mening i og dig selv som en del af borgerens hele liv. Personlig pleje, støtte, aktiviteter ect.


Når du arbejder på Spurvetoften vil du opleve, at vi har et FagFacilitator team, som består af flere fagfaglige specialister som bl.a. er ude og hjælpe andre steder i landet igennem VISO men som helt særligt også internt understøtter internt. De er nysgerrige ind i det pædagogiske arbejde, understøtter facilitering af processer omkring borgere sammen med personalet. Det er en unik mulighed for at søge inspiration og hjælp, når vi møder pædagogiske udfordringer, eller blot har brug for understøttelse.
 Ansættelsesvilkår
Løn - og ansættelsesvilkår efter overenskomst med relevant faglig organisation og reglerne for lokal løn.

Spurvetoften er en døgninstitution, så du skal påregne dag- og aften arbejde, samt weekendarbejde hver anden weekend og helligdage.

Stillingerne lyder på 20-35 timer. Det skal forstås på den måde at man kan være forskellige steder i livet, og nogle ønsker ikke en fuldtids stilling, hvis vi tænker vi er et match er vi åbne over for det :)

Tiltrædelse 1. december 2024 eller snarest muligt.
 Flere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Vistisen på tlf. 20309883 for yderligere spørgsmål.
Vi giver også gerne en rundvisning og et kaffemøde.

Du kan læse mere om os på www.spurvetoften.vejle.dk
 Ansøgningsfrist
20. oktober 2024 kl. 23.59
Samtalerne forventes afholdt 23.10.2024, der er også mulighed for løbende indkald, så tøv ikke :)
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cc87e4ef)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vejle Kommune, H.O. Wildenskovsvej, 7080 Børkop

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6122598

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet